Marijn van Geel

Als je alles hebt gehad

Marijn van Geel is geboren op 6 November in 1989 te Bergen op Zoom. Als kleine jonge had Marijn al een hart voor muziek want hij deed elke dag wel iets wat met muziek te maken had. Zo kreeg hij van z’n ouders een drumstel en een plastic echo microfoontje die hij veel gebruikte.
.
In 1996 deed Marijn mee aan een playback show in Limburg samen met zijn vader als Bassie en Adriaan en behaalde daarmee de 2e prijs.
.
In 2001 op basisschool de Krabbenkooi, rond de kerst begon hij met liedjes zingen van Jan Smit. Leraren waren overtuigd van zijn kunnen. In groep 8 was er een musical uitvoering waar Marijn ook een nummer van mocht zingen.
.
Na de vele complimenten wist hij dat dit ’’zijn ding’’ zou worden.
.
In 2003 maakte Marijn zijn eerste cd met daarop covers van verschillende artiesten. Deze maakte hij voor vrienden en familie. Hij kreeg wederom weer vele complimenten en zette daarmee zijn eerste stappen in de muziek.
.
In 2008 had Marijn een personeelsfeestje van zijn werk en waar werd gevraagd of hij een paar nummers ten gehore wilde brengen. Dit deed hij waarna heel de tent op zijn kop stond.
.
Naar die avond werd er gevraagd of hij op een feestavond van een vereniging wilde komen zingen, Marijn deed dit. Naar die avond stroomde de boekingen binnen en had hij geen andere keuze meer dan er mee door te gaan.
.
In 2009 deed Marijn mee aan Bakker, Bak & Friend, een talentenjacht van Rabobank het Markiezaat te Bergen op Zoom waarmee hij de Finale behaalde en daarmee twee nummers mocht zingen met het live orkest van Cor Bakker.
.
Marijn heeft in de afgelopen jaren ook al in verschillende voorprogramma’s gestaan van bekende zangers van Nederlandse bodem zoals bijv; Rene Schuurmans, Wolter Kroes, Djagno Wagner, Starkoo, Jan Smit en vele anderen.
.
Op 15 April 2012 bracht Marijn zijn singel uit IK LAAT DE BOEL DE BOEL!
Hij stond Met dit nummer o.a. op nummer 1 genoteerd in de Top 800 van ZuidWest FM en eindigde met zijn videoclip op nr 212 van de tv Oranje top 1000!

Bron: marijnvangeel.nl

Brabantse Wal Festival 2020
privacyverklaring
festival reglement

Contact

Prins Bernhardstraat 27
4631LL
Hoogerheide
Noord-Brabant
Nederland

info@brabantsewalfestival.nl

KvK nr: 50289624
Btw nr: NL822655913B01
Rabobank: NL94RABO0152144706 (IBAN)