DEEJAY PAT B.

Nederlander Patrick Burremans, geboren op twee December (1982), startte zijn carrière bij een lokaal radio station. Hij mixte daar op zaterdagavond plaatjes tijdens zijn eigen radio programma. Dit maakte hem wat bekender in deze regio en dat resulteerde in een paar boekingen bij lokale bars & dancings. Destijds was zijn stijl nog divers. Van Commercieel tot jump, van trance tot hardstyle! Hij heeft zelfs nog Nederlandstalig en Feest muziek gedraaid. Het echte allround, drive in show werk.

DJ Pat B zijn agenda werd stilletjes aan wel gevuld maar het was nog niet naar de zin van Patrick. Hij besloot zelf feesten te gaan geven. Dance feesten, want daar lag toch zijn echte liefde. Dit was iedere keer weer een groot succes. Het begin was gemaakt en de passie voor muziek werd alleen maar heftiger. Een grote droom ging in vervulling toen er een contract werd getekend bij Explosive Records voor de 1e release genaamd Maverick.

Het hardere werk van de dance werd zijn specialiteit en dit kreeg een hoogtepunt toen Pat B resident werd in de legendarische discotheek the-site. Iedere weekend mocht hij daar voor meer dan 1000 jumpende bezoekers draaien. Het producen ging ook erg goed. R&B Sux, All over me waren bescheiden hits op de dansvloer en kwamen in de top 5 van de Belgische dance chart.

Nu draait Pat B in de grootste clubs van de Benelux maar ook op feesten zoals Hardbass, Reverze & Jumpforce. Ooit begon het simpel met een radioshow maar nu komt de droom van Pat B helemaal uit. Iedere weekend op weg om mensen een toffe avond te bezorgen. Dat is natuurlijk het mooiste wat er is. 

Brabantse Wal Festival 2024
privacyverklaring
festival reglement

Contact

Prins Bernhardstraat 27
4631LL
Hoogerheide
Noord-Brabant
Nederland

info@brabantsewalfestival.nl

KvK nr: 50289624
Btw nr: NL822655913B01
Rabobank: NL94RABO0152144706 (IBAN)