RAYMON HERMANS

Mijn favoriet!

RAYMON HERMANS wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: RAYMON HERMANS is een geboren artiest.

Met de tracks M’N FAVORIET en HYPNOSE scoort RAYMON HERMANS in 2016 twee hit-singles in het land waarmee een doorbraak een feit is.
Zijn pakkende tracks met stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s en leverden in korte tijd miljoenen streams op.

De daaropvolgende singles worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren FENOMEEN, NU OF NOOIT EN AL LAAT in de hitlijsten.

In oktober 2017 verschijnt het langverwachte zelfgeschreven debuutalbum  M’N FAVORIET.
Met de single van het album GEVALLEN was Raymon te gast in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein.
Met bij elkaar 20 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

In 2018 vervolgt RAYMON HERMANS zijn succeskoers met meerdere singles. Met een BUMA NL nominatie voor GROOTSTE TALENT op zak en een volle agenda bouwt hij verder aan zijn carrière.

Inmiddels heeft RAYMON HERMANS zo’n 250 optredens per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland waaronder bekende festivals zoals Dutch Valley, Intents Festival, Wish Outdoor, Rebirth Festival, Paaspop en 7th Sunday en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Gran Canaria, Salou en Mallorca.

Van kroeg tot festival, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN, GEVALLEN worden bij iedere show volop meegezongen!

Brabantse Wal Festival 2020
privacyverklaring
festival reglement

Contact

Prins Bernhardstraat 27
4631LL
Hoogerheide
Noord-Brabant
Nederland

info@brabantsewalfestival.nl

KvK nr: 50289624
Btw nr: NL822655913B01
Rabobank: NL94RABO0152144706 (IBAN)